Mega Man II

Mega Man II Lite 1.5.2

Exacte kloon van geniale NES-klassieker

VOOR

  • Exacte kloon
  • Mooie joystick-interface
  • Horizontale en verticale modus
  • Easy-modus ook beschikbaar

TEGEN

  • Slechts één level
  • Moeilijker te besturen dan op de NES

Excellent
9

Met de gratis Lite-versie van Mega Man II speel je één van de levels uit de fantastische Nintendo-klassieker op je iPhone, iPod of iPad. In dit voorproefje op de volledige betaalversie neem je het op tegen Wood Man, een niet te onderschatten antagonist.

Superman, Batman en Spiderman mogen dan wel 's werelds populairste superhero's zijn, maar sommigen onder ons kijken meer op tegen Nintendo-helden. Hiervan is Mega Man waarschijnlijk de allercoolste. In de NES (Nintendo Entertainment System) games uit de jaren '80 bestrijdt de door Dr. Light ontwikkelde robot de kwaadaardige Dr. Wily en zijn troep van androïden. Gelukkig speel je Mega Man II - dé beste game uit de hele reeks van maker Capcom - nu ook op je iDevice.

Je speelt Mega Man II in Portrait (verticale) of Landscape (horizontale) modus. De spelbeelden zijn omgeven door een interface met pijltjes-, A- en B- knoppen: zo voelt het alsof je een echte joystick vasthoudt. De nostalgische ervaring wordt helemaal gesterkt doordat Mega Man II Lite een exacte kloon aflevert. Al het geniale is behouden: de graphics, de soundtrack én de gameplay. Met je duimen is het alleen wel moeilijker spelen: af en toe druk je mis en dat kost je wel eens de kop.

Of je nu vóór, tijdens of na de gouden Nintento-tijd bent geboren: zet Mega Man II Lite als de bliksem op je mobiele toestel. Het is slechts één level, maar dat ene level is wel smullen geblazen.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Mega Man II

Download

Mega Man II Lite 1.5.2

Beoordelingen about Mega Man II